Descargar EBOOK 29 Contes bojos autor URSULA WOLFEL gratis online


Descargar EBOOK 29 Contes bojos autor URSULA WOLFEL gratis online Título Del Libro: 29 Contes bojos
El autor del libro: URSULA WOLFEL
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: CRUILLA
ISBN 13: 9788466140188
El tamaño del archivo: 17.52 Mb

Read full description of the books:Un dels clàssics de les narracions breus per a lectors primerencs. Ursula Wölfel és una de les autores més reconegudes al món en narrativa infantil. El 1991 va guanyar el Premi de Literatura Infantil Alemanya.
Una campiona de fer punta al llapis, un pare que s'enfila per les parets, una nena que perd la tos, un atracador poruc i un home molt i molt endreçat són alguns dels protagonistes d'aquest llibre.
Com indica el títol, es tracta d'un recull de 29 contes molt curts (d'una pàgina o dues) carregats d'humor, sovint en un context absurd, que ironitzen sobre situacions, en general, quotidianes: una família on tots volen tenir raó, un pare insatisfet per la por del seu fill, una mestressa de casa obsessionada per la neteja, un home que fa cas dels anuncis de la TV, una dona que ho té tot programat, etc. N'hi ha que arriben a caricaturitzar personatges més o menys tòpics: un forçut, una dona molt presumida, una altra que alimenta i amoixa un gat exageradament, una altra que embogeix a l'època de les rebaixes, etc. Els uneix un llenguatge molt directe, una estructura simple, un ritme trepidant i la capacitat de provocar la rialla.


El autor es URSULA WOLFEL escribió un interesante libro titulado 29 Contes bojos. El libro de la publicó la editorial CRUILLA, y en este momento por el libro de 29 Contes bojos PDF ISBN (9788466140188) es necesario pagar 8.20 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro 29 Contes bojos EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor URSULA WOLFEL, que te pueden gustar, igual que el libro de 29 Contes bojos EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de 29 Contes bojos EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF 29 Contes bojos PDF
Descargar en EPUB 29 Contes bojos EPUB
Descargar en DOC 29 Contes bojos DOC
Descargar en TXT 29 Contes bojos TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro 29 Contes bojos


Sergio

Una obra de arte! Una obra de arte! Una obra de arte! Es tan terrible,profunda e interesante libro,пробивающая a temblar!

Izan

El mejor libro para niños de todas las generaciones!

Lucia

Pesado libro, claramente no es para todos.

Samuel

no gustó el libro

Laura

no gustó el libro
Añadir comentario
Descargar EBOOK 29 Contes bojos autor URSULA WOLFEL gratis online

PDF: 29-contes-bojos.pdf 29 Contes bojos PDF
EPUB: 29-contes-bojos.epub 29 Contes bojos EPUB
DOC: 29-contes-bojos.doc 29 Contes bojos DOC
TXT: 29-contes-bojos.txt 29 Contes bojos TXT